ROCKINSIDE KOMT MET 8e EDITIE


Zaterdag 30 september vindt de achtste editie van Rockinside plaats in Café Ome Dries in Slagharen.  

In navolging van de eerste zeven edities zullen wederom drie fantastische bands de bezoekers laten genieten van zeer goede muziek met verschillende stijlen. 

 

De naam RockInside geeft het al aan: rockmuziek op een indoor-podium. Door het onvoorspelbare weer en de vaak mindere temperaturen in de herfstmaanden ligt het voor de hand om een muziekfestival naar binnen te verplaatsen. De organisatie van RockInside kan dan uiteraard niet om Café Ome Dries in Slagharen heen. Het altijd gezellige café biedt ook dit jaar weer onderdak aan RockInside. Op zaterdag 30 september van 20.30 tot 02.30 uur zullen hier, Rivals (Tribute to Kensington) en Rocket Queens (all-female tribute to Guns N’ Roses) aantreden die een avondvullend muziekprogramma verzorgen en  The Green Monkeys die de avond zullen afsluiten. Kwalitatief stuk voor stuk zeer goede bands die bekende pop & rock hits ten gehore brengen. 

 

Dus, zin in een avond met goede muziek en veel gezelligheid? Kom dan naar RockInside op 30 september in Café Ome Dries in Slagharen! Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Ome Dries en Tankstation Tholen in Slagharen.  

 

Voor meer info over de bands, het programma en de kaartverkoop: www.rockinside.nl